فریزر آزمایشگاهی
بررسی جامع و کامل فریزر آزمایشگاهی : انواع داروها و مواد شیمیایی برای اینکه بتوانند سالم باقی بمانند نیازمند نگهداری در یک فضای خنک هستند! این امر باعث جلوگیری از رشد انواع میکروارگانیسم ها انجام میشود. ولی چطور میتوان مواد شیمیایی آزمایشگاهها را نگهداری کرد؟ درست است با به کار گرفتن فریزر آزمایشگاهی .
>>>> دانلود کاتالوگ فریزر آزمایشگاهی <<<<
امروز در این مقاله، قصد داریم به بررسی دقیق و جامع فریزر آزمایشگاهی بپردازیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
فریزر آزمایشگاهی منفی ۴۰ و منفی ۸۰
بسیاری از مواد شیمیایی و داروهای موجود در آزمایشگاه به تغییرات دما بسیار حساس هستند و باید آنها را در دمای بسیار خاصی نگهداری کرد و با این کار آنها را از هرگونه فاسد شدن و یا نابودی نمونههای آزمایشگاهی حفظ کرد. آزمایشگاهها برای حفظ این مواد باید در تجهیزات آزمایشگاهی خود از فریزر آزمایشگاهی استفاده کنند. فریزر آزمایشگاهی انواع مختلفی دارد که بر اساس نیازهای خود باید یکی از آن ها را انتخاب کنید.
نکته قابل توجه در اینجا این است که برای نگهداری عناصر اصلی مواد شیمیایی به کار گرفتن دمای پایین و خنک اهمیت دارد و شما با کمک انواع فریزر آزمایشگاهی میتوانید مواد موجود در آزمایشگاه را از هرگونه گزند و آسیبی حفظ کنید.
بدنه خارجی فریزرهای آزمایشگاهی منفی ۴۰ یا منفی ۸۰ از استیل ضد زنگ ساخته میشود. این استیل قادر به مقاومت در برابر انواع زدگیها و خوردگیها هستند و همچنین به راحتی میتوان آنها را تمیز کرد.
معمولا برای کنترل و مدیریت دمای فریزرها منفی چهل یک صفحه نمایش دیجیتالی روی آنها تعبیه میشود که شما میتوانید دمای داخل فریزر را به کمک آن تشخیص دهید.
از ویژگیهای منحصربه فرد این نوع از فریزرها میتوان به این مورد اشاره کرد که شما با باز کردن درب فریزر به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی نمیتوانید دمای چندین درجه زیر صفر داخل فریزر را حس کنید! این کار به دلیل طراحی خلاقانه این نوع از فریزرها است که برای ایمنی بیشتر دما را مدیریت میکند. مطلب پیشنهادی : ژرمیناتور
مصرف انرژی این فریزرها بسیار بالا است و باید گفت تنظیم میزان دقت آن خارق العاده است.
ویدیو ارسال فریزر آزمایشگاهی منفی ۴۰ درجه:
ویدیو تست و بررسی فریزر آزمایشگاهی منفی ۸۰ درجه
بر روی برخی از آنها قفل امنیتی بسیار خاص نیز وجود دارد و به همین جهت هر کسی قادر به باز کردن درب فریزر آزمایشگاهی نیست!
اکثر این فریزرها منفی ۴۰ یا ۸۰ میتوانند اطلاعات دمایی را ثبت کنند و به هنگام وجود مشکلی شروع به فعال سازی سیستم هشدار کنند.
همچنین به دلیل وجود سیستم سیرکلاسیون هوا، به طور کلی دمای درون محفظه به صورت یکنواخت نگه داشته میشود.
کنترل دما در فریزرهای آزمایشگاهی منفی ۸۰ و منفی چهل بین ۲ تا ۸ درجه سانتی گراد است. البته این دما بر اساس نوع مواد شیمیایی موجود در فریزر متفاوت خواهد بود و برخی از آنها نیازمند دمای ۳۰ درجه نیز هستند!
انواع فریزر آزمایشگاهی کدام است؟
فریزر فوق سرد آزمایشگاهی
بیمارستانها و بانکهای خون از این نوع فریزرها برای ذخیره و نگهداری انواع مواد زیستی استفاده میکنند. این نوع از فریزرها دارای راندمان مصرف انرژی بسیار بالایی هستند.در واقع همان فریزر های منفی هشتاد می باشد .
فریزر آزمایشگاهی ایستاده بسیار سرد
این نوع فریزرهای ایستاده محل مناسبی برای نگهداری انواع مواد شیمیایی و ویروسها و نطفه و نمونه خون هستند و به صورت باریک و کم صدا تولید میشوند.
فریزر آزمایشگاهی صندوقی
این نوع از فریزرآزمایشگاهی مناسب برای نگهداری از انواع ویروس، خون، نطفه و باکتری ها است. به طور کلی این نوع از فریزرها بسیار کم صدا هستند و فضای بسیار کمی را به خود اختصاص میدهند. آزمایشگاههایی که با مشکل فضای کوچک دست و پنجه نرم میکنند، باید از این نوع فریزرهای آزمایشگاهی استفاده کنند. مطلب پیشنهادی : انکوباتور آزمایشگاهی
به هنگام خرید فریزر آزمایشگاهی باید چه مواردی را در نظر بگیریم؟
به طور کلی هنگام خرید فریزر آزمایشگاهی منفی ۴۰ و ۸۰ باید به یک سری پارامترها توجه کنید و پس از بررسی آنها اقدام به خرید فریزر آزمایشگاهی کنید. در ادامه به توضیح این پارامترها میپردازیم.
۱. اندازه و ظرفیت فریزر آزمایشگاهی
توجه به این نکته یکی از نکات مهم است. شما قصد نگهداری چه نوع موادی را در فریزر دارید؟ کنترل دما و ظرفیت نگهداری این نوع فریزرها متفاوت است و عملکرد دمایی هر یک نیز متغیر میباشد.
بعضی از انواع فریزرها که برای نگهداری واکسن و هر نوع ویروسی استفاده میشوند ظرفیت نگهداری ۳۰ تا ۸۰ درصد مواد را دارند.
به این مورد خوب توجه کنید و قبل از اقدام به خرید نگاه واقع بینانهای به نیاز خود بیندازید.
۲. فضای آزمایشگاه
فضای آزمایشگاه شما نقش زیادی در انتخاب نوع فریزر را دارد. باید به این فکر کنید که با خرید این نوع از فریزر آیا میتوانم فضایی برای آن در نظر بگیرم؟
برخی از فریزرها را میتوان به صورت توکار در آزمایشگاه قرار داد. با بررسی این موارد اقدام به انتخاب کنید.
۳. دما
دما در انواع فریزرها متغیر است و از ۲ درجه سانتی گراد تا ۸۵ درجه سانتی گراد وجود دارد.
هر مواد شیمیایی یا دارویی نیازمند دمای متفاوتی هستند. حتما مواردی که قصد نگهداری دارید را با کارشناسان مربوطه در میان بگذارید تا آنها راهنمایی کاملی به شما ارايه دهند.
سؤالات رایج و متداول درباره فریزر آزمایشگاهی
۱. فریزرهای آزمایشگاهی بر چه اساسی ساخته میشوند؟
به طور کلی تمامی فریزرهای آزمایشگاهی منفی چهل و منفی ۸۰ که از جمله تجهیزات آزمایشگاهی محسوب میشوند ؛ بر اساس استانداردهای نگهداری از هرگونه مواد شیمیایی و محلولها و نمونههای موجود در آزمایشگاه ساخته میشوند. هر یک از این موارد نیازمند دماهای متفاوت هستند تا از فاسد شدن مواد جلوگیری کنند.
۲. آیا فریزر مخصوص برای آزمایشگاه نیز تولید میشود؟
بله. این نوع از فریزر ها برای کاربریهای مختلف تولید میشوند که نیازمند توضیح اساسی در یک مبحث جداگانه است.
۳. چطور فریزر آزمایشگاهی را تمیز کنم؟
شما میتوانید کف داخل فریزر آزمایشگاهای منفی ۴۰ و ۸۰ را با محلول وایتکس ضد عفونی کنید و سطح بیرونی آن را با کمک دستمال تمیز گردگیری نمایید.
برای جلوگیری از هر نوع برفک داخل فریزر بهتر است آن را به طور مرتب تمیز کنید.
قیمت فریزر آزمایشگاهی
قیمت انواع فریزر آزمایشگاهی منفی ۴۰ یا ۸۰ متغیر است و بر اساس نوع برند داخلی و خارجی تعیین میشود. شما میتوانید با انتخاب فریزر مد نظر خود با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید. آنها مشاوره های لازم را قبل از خرید به شما ارائه خواهند کرد.
سخن پایانی
ما سعی کردیم به نحو احسن هر آنچه که باید در رابطه با فریزر آزمایشگاهی و انواع آن بدانیم را شرح دهیم. شما با کمک این راهنمای جامع قادر به انتخاب بهترین فریزر آزمایشگاهی مطابق با نیاز خود خواهید بود. اگر این مقاله را دوست داشتید، میتوانید آن را برای دوستانتان هم بفرستید.
آیا تا به امروز تجربه استفاده از فریزر آزمایشگاهی را داشتهاید؟ از چه نوع فریزری استفاده کردهاید؟ به نظر شما، هنگام خرید فریزر آزمایشگاهی باید به چه مواردی دقت شود؟ لطفا تجربیات و نظرات خود را در قسمت دیدگاهها با ما و سایر مخاطبان به اشتراک بگذارید.
پیشنهاد به شما : یخچال آزمایشگاهی
با سلام
قیمت منفی هشتادتون چنده؟
دکتر نوری زاده هستم از گروه بیوشیمی بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایلام