اکسیژن ساز – خرید دستگاه اکسیژن ساز خانگی

اکسیژن گازی بی رنگ و بی بو و از گروه نافلزات می باشد. خاصیت اصلی آن اکسید شوندگی آن است. انسان ها و سایر موجودات جهان برای زندگی و تنفس به اکسیژن نیاز دارند. غذایی که مصرف می کنیم به وسیله اکسیژن در بدن تبدیل به انرژی می شود. اکسیژن موجود در هوا از طریق ریه ها وارد بدن شده و خون اکسیژن را به تمام قسمت های بدن می رساند.
گاهی به علت بیماری و یا عوامل دیگر ریه های ما نیاز به اکسیژن خالص پیدا می کنند. همچنین با پیشرفت تکنولوژی در بسیاری از صنایع و دستگاه ها نیاز به اکسیژن خالص وجود دارد.برای تأمین اکسیژن مورد نیاز دستگاهی به نام اکسیژن ساز طراحی شده است. این دستگاه به صورت گسترده در علم پزشکی استفاده می شود. امروزه علاوه بر علم پزشکی، در صنایع نیز مورد استقبال قرار گرفته است.
اکسیژن ساز
دستگاه اکسیژن ساز با فشرده کردن مولکول های هوا نیتروژن موجود در هوا را گرفته و غلظت اکسیژن در همان مقدار هوا را تا ۹۷ درصد می رساند. اکسیژن تولید شده می تواند در علم پزشکی و صنایع گوناگون استفاده شود. این دستگاه در مکان های مختلف که نیاز به اکسیژن با غلظت بالا می باشد، استفاده می شود. بیمارستان ها، مراکز درمانی و آزمایشگاه ها از جمله مکان های پرکاربرد این دستگاه می باشند. علاوه بر آن در شیلات برای تأمین اکسیژن مورد نیاز ماهی ها و همچنین در تصفیه خانه ها از این دستگاه استفاده می شود.

دستگاه ازن ژنراتور با تولید گاز ناپایدار ازن، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه اکسیژن را از هوا دریافت کرده و تبدیل به ازون می کند. ازون تولید شده یا در آب تزریق شده و آب اوزونه ایجاد می شود. آب ازنیته در دندانپزشکی، ازن تراپی، ضد عفونی مرغداری ها، دامداری ها و … استفاده می شود. همچنین خود گاز اوزون نیز جهت ضد عفونی هوا، گرفتن بوی بد مرغداری ها و دامداری ها، کرونا زدایی و ضد عفونی سطوح مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از اکسیژن غنی شده در ازن ژنراتور باعث افزایش کارایی آن خواهد شد.
پیشنهاد مطالعه دستگاه اوزون ساز
در زیر به کاربردهای دستگاه اکسیژن ساز اشاره می کنیم:
- کمک تنفس بیمارانی که مشکل ریوی دارند.
- بیمارستان ها، کلینیک ها و مراکز درمانی
- کمک درمان بیماران قلبی
- تنظیم فشار خون در بیماران قلبی
- کند شدن روند پیری
- کمک تنفس بیماران مبتلا به آسم
- جوانسازی پوست
- تصفیه خانه ها، مخصوصاً تصفیه فاضلاب
- بالا بردن کارکرد دستگاه ازن ژنراتور
- در شیلات و استخرهای میگو، ماهی، لارو و ….
- در بیماران باردار جهت رشد بهتر جنین
- اکسیژن رسانی به مغر و کارایی بهتر حافظه
- تولیدی ها
- پر کردن کپسول های اکسیژن با اکسیژن غنی شده
- بهبود خون رسانی به قسمت های مختلف بدن
- کمک تنفسی، و تنظیم بهتر فشار خون و گردش خون در افراد سالمند
انواع دستگاه اکسیژن ساز
دستگاه های اکسیژن ساز انواع گوناگونی دارد و از جنبه های مختلفی مانند: مکان مورد استفاده دستگاه، کاربرد آن، میزان اکسیژن تولیدی توسط دستگاه بر حسب لیتر بر دقیقه و … قابل دسته بندی می باشد. ولی به طور کلی می توان این دستگاه را در دو دسته کلی جای داد: ثابت و قابل حمل

اکسیژن ساز خانگی
دستگاه های اکسیژن کاربرد بسیار وسیعی دارند و هم در صنایع استفاده می شوند و هم کاربرد خانگی دارند. میزان نیاز اکسیژن در مکان مورد استفاده مشخص کننده نوع دستگاه انتخابی است. حداقل ظرفیت تولید اکسیژن در اکسیژن ساز خانگی ۳ لیتر در دقیقه می باشد و این ظرفیت در مصارف صنعتی به ۱۵۰۰ مترمکعب در ساعت می رسد.
بسیاری از افراد به دلیل بیماری های مزمن ریوی و یا بیماری های ژنتیکی نیاز مداوم به اکسیژن خالص دارند. بسیاری از جانبازان شیمیایی نیز بدون تنفس اکسیژن غنی شده، قادر به نفس کشیدن نمی باشند. چنین افرادی چون نیاز مداوم به اکسیژن دارند، باید در منزل خود از اکسیژن ساز خانگی استفاده کنند. اکسیژن ساز خانگی در دو مدل ثابت و قابل حمل وجود دارد. البته چون افرادی که دائماً از اکسیژن ساز استفاده می کنند، برایشان بسیار مهم است که هم نفس کشیده و هم به کارها و فعالیت های خارج از منزل خود بپردازند.
از این رو تمایل دارند دستگاهی خریداری کنند که هم کوچک و کم وطن بوده تا قابلیت حمل آن آسان تر باشد و هم دستگاه در صورت وجود برق مثل بقیه اکسیژن سازها با برق کار کرده و هم دارای باتری بوده و براحتی بتوان با شارژ کردن آن در داخل اتومبیل به مسافرت رفته و به بقیه کارهای خود مشغول شد.
خانواده ها برای سالمندان خود که مشکل قلبی و یا تنفسی دارند، نیز ترجیح می دهند از اکسیژن ساز خانگی پرتابل استفاده کرده و هنگام جابجایی آنها و یا بیرون بردن از منزل جهت هواخوری و یا کارهای دیگر مشکلی نداشته باشند. دلیل بسیار مهم دیگری که استفاده از اکسیژن سازخانگی را بسیار رایج کرده است، خطرناک بودن کپسول های اکسیژن و قابل اشتعال بودن آن می باشد.
اگر در منزل کپسول اکسیژن دارید باید حتماً نکات ایمنی مربوط به آن را رعایت کنید و اگر بیمارتان نیاز مداوم به اکسیژن داشته باشد، باید حتماً کپسول ذخیره اکسیژن در منزل نگهداری کنید تا در صورت تمام شدن یکی به مشکل جدی بر نخورید. مشکل خالی شدن کپسول اکسیژن و پر کردن آن نیز خود یک مشکل دیگر می باشد و کسانی که از کپسول اکسیژن استفاده می کنند، همیشه با این مشکل درگیرند. در صورتیکه اکسیژن ساز خانگی این مشکلات را نداشته و افراد می توانند با رعایت اصول خاصی از این دستگاه استفاده کنند.

استفاده از این دستگاه با تجویز پزشک برای کاهش وزن نیز مورد استفاده قرار می گیرد. زیرا تنفس اکسیژن خالص میزان سوخت و ساز بدن را تا ۴۰ درصد افزایش داده و افراد می توانند با ورزش کردن همراه تنفس اکسیژن غنی شده تا ۴۰ درصد سریعتر وزن خود را کم کنند. همچنین می توان با استفاده از این دستگاه روند پیری را به تأخیر انداخت و باعث جوانسازی پوست در صورت استفاده مداوم از این دستگاه در منزل شد.
اکسیژن ساز خانگی در باشگاه های ورزشی که در حال آماده سازی ورزشکاران حرفه ای برای مسابقات جهانی هستند، نیز مورد استفاده قرار می گیرد. تنفس اکسیژن خالص توسط ورزشکاران باعث افزایش انرژی آنان شده و در انتهای رقابت های ورزشی و یا تمرین های سخت، این دستگاه به ریکاوری ورزشکاران کمک شایانی می کند.
بعد از آسیب دیدگی های ورزشی نیز استفاده از اکسیژن درمانی مدت زمان بهبودی ورزشکار را به نصف کاهش می دهد. همچنین ورزشکاران حرفه ای زمانی که تمرین های سخت در پیش دارند، به دلیل خستگی و بسیاری از عوامل دیگر دچار کم خوابی شده و تا حدی دچار کاهش تمرکز می شوند. در صورتیکه با استفاده از این دستگاه و تنفس اکسیژن کافی مغز ورزشکار از عدم تمرکز جلوگیری کرده و باعث بهبود حافظه ورزشکار و افزایش قدرت تصمیم گیری او می شود.
اکسیژن ساز خانگی در خانه سالمندان نیز در حال رایج شدن می باشد. زیرا این مکان بسیاری از افراد وجود دارند که به دلایل بیماری های گوناگون نیاز به اکسیژن داشته و باید همواره از اکسیژن خالص استفاده کنند. پرکردن کپسول های اکسیژن همیشه یک مشکل اساسی برای کسانی می باشد که از کپسول اکسیژن استفاده می کنند. و نگهداری تعداد زیادی کپسول در یک مکان نیز امری خطرناک می باشد. با استفاده از اکسیژن ساز خانگی در این مکان پرستاران می توانند به راحتی افراد سالمند وابسته به اکسیژن را جابجا کرده و به محوطه ببرند. و از اتفاقات ناخواسته جلوگیری شده و با یک بار خرید دستگاه در هزینه های بسیاری صرفه جویی خواهد شد.
با شیوع ویروس کرونا، خرید و استفاده از این دستگاه بیشتر به چشم می خورد. زیرا بسیاری از بیماران کرونایی از بیمارستان مرخص شده و طبق تجویز پزشک و به دلیل آسیب دیدن ریه و کاهش سطح اکسیژن خون ، باید مدتی از اکسیژن خالص استفاده کنند. در این صورت می توانند با استفاده از این دستگاه براحتی تنفس کرده و تا بهبودی کامل، در منزل استراحت کنند.
دستگاه اکسیژن ساز ثابت
اکسیژن سازهای ثابت بیشتر در بیمارستان ها، منازل و خانه سالمندان کاربرد دارند. جهت راحتی حمل دستگاه از اتاقی به اتاق دیگر چرخ هایی زیر دستگاه نصب شده است.

البته راحتی حمل این مدل در حد اکسیژن سازهای قابل حمل نیست. معمولاً افرادی که نیاز مداوم به اکسیژن دارند و معمولاً به بیرون از خانه رفت و آمد می کنند و یا حتی شاغل نیز می باشند، از مدل قابل حمل اکسیژن ساز باید استفاده کنند.
دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل
این نوع اکسیژن ساز طوری طراحی شده است که به راحتی قابل حمل باشد و برای بیمارانی که نیاز مداوم به اکسیژن دارند و تمایل دارند در اجتماع حضور پیدا کنند، مناسب می باشد. این دستگاه کوچکتر و سبکتر از مدل ثابت می باشد. عرض این دستگاه معمولاً بین ۱۵ تا ۲۲ سانتی متر، ارتفاع آن ۱۵ تا ۵۰ سانتی متر می باشد. هنگام استفاده از این دستگاه می توان میزان اکسیژن مورد نیاز بیمار را با توجه به صفحه کنترلی دستگاه تنظیم کرد؛ زیرا این دستگاه به صورت پالسی اکسیژن تولید می کند.

خرید دستگاه و استفاده از آن باید مطابق با نسخه پزشک مورد نظر باشد و هر ماه تنظیمات دستگاه توسط پزشک مربوطه کنترل شود. وزن این نوع اکسیژن ساز کمتر از نوع ثابت می باشد و تا ۹ کیلوگرم می رسد. این دستگاه هم با برق و هم باتری قابل شارژ کار می کند و باتری های آن به راحتی قابل شارژ در اتومبیل نیز می باشد. این دستگاه طوری طراحی شده است که دارای سنسورهای بسیار حساسی می باشد و دم و بازدم بیمار را تشخیص داده و هنگام دم اکسیژن تولید شده و هنگام بازدم اکسیژن قطع می شود. همین امر باعث صرفه جویی در مصرف انرژی دستگاه می شود و کیفیت تنفس را نیز بالا می برد.
ظرفیت تولید اکسیژن سازهای خانگی معمولاً ۳، ۵، ۶، ۷، ۸، ۱۰ لیتر در دقیقه می باشد. نوع دستگاه بر اساس ظرفیت تولید اکسیژن باید بر حسب بیماری فرد و تجویز پزشک انتخاب شود. بیماران آسم حاد معمولاً از اکسیژن ساز ۳ تا ۵ لیتر در دقیقه و بیمارانی که ریه هایشان آسیب جدی دیده است و نیاز به اکسیژن بیشتری دارند از دستگاه ۷ تا ۱۰ لیتر در دقیقه استفاده می کنند.
دستگاه های اکسیژن ساز از چه اجزایی تشکیل شده اند؟
این دستگاه ها شامل تجهیزات زیر می باشند
کمپرسور : کمپرسور هوای محیط را به داخل دستگاه دمیده و آن را فشرده کرده و بعد از فیلتر کردن، وارد زئولیت می شود. صدای دستگاه هنگام کار کردن مربوط به صدای کمپرسور می باشد، جهت کنترل صدا معمولاً هنگام ساخت دستگاه، کمپرسور را روی فنر قرار می دهند.
شیر برقی : این دریچه، هوا را به داخل سیلندرهای زئولیت وارد کرده و از طرفی نیتروژن جدا شده از ملکول های هوا را از دستگاه خارج می کند. چون این دریچه پیوسته در حال جابجا شدن بین سیلندرها می باشد، به آن دریچه متحرک نیز گفته می شود.
سیلندرهای زئولیت : زئولیت نوعی ماده معدنی می باشد که قابلیت جذب سطحی را دارد. و در دستگاه اکسیژن ساز از آن برای جذب نیتروژن موجود در هوا و عبور دادن اکسیژن استفاده می شود.
جذب رطوبت هوای فشرده : خشک کردن هوایی که وارد کمپروسور شده است با دو روش جذبی و یا تبریدی انجام می شود.
ژنراتور اکسیژن : از دو عدد تانک که از زئولیت پر شده اند تشکیل شده است.
مخزن هو ا: جهت ذخیره سازی هوایی (بدون اکسیژن) که از کمپرسور دستگاه خارج می شود.
مخزن اکسیژن : اکسیژن تولید شده توسط دستگاه در این مخزن ذخیره می شود.

فلومتر (Flowmeter) : دستگاهی است که برای اندازه گیری جریان استفاده می شود و در اکسیژن ساز می توان از آنجهت اندازه گیری اکسیژن تولید شده استفاده کرد. فلومتر در خارج دستگاه قرار داده می شود و تنظیم جریان آن بوسیله بیمار بسیار راحت است. کاربر برحسب تجویز پزشک با یک عدد شیر که بر روی دستگاه قرار داده شده است، طرفیت تولید اکسیژن را بر حسب لیتر بر دقیقه تنظیم کرده و نتیجه را در فلومتر مشاهده می کند.
مواردی که بیان شد، اجزای اصلی دستگاه اکسیژن ساز می باشد. علاوه بر این موارد این دستگاه دارای تجهیرات جانبی نیز می باشد که در ادامه بیان می کنیم.
ماسک اکسیژن
چادر اکسیژن : معمولاً از جنس پلاستیک ساخته شده و از بالای تخت بیمار آویزان می شود. چادر اکسیژن معمولاً برای نوزادانی که مشکل تنفسی دارند استفاده می شود. همچنین کوهنوران نیز در ارتفاعات بالا که با کمبود اکسیژن مواجهند، هنگام خواب از چادر اکسیژن استفاده می کنند.
فیلتر گردگیر : این فیلتر از ورود گرد و غبار به داخل دستگاه جلوگیری می کند. و در دوره های زمانی باید تعویض شود. دوره تعویض فیلتر به هوای محیط بستگی دارد و در هوای پاک دیرتر و در مکان های خشک و آلوده بهتر است زمان تعویض زودتر باشد.
سوند نازال اکسیژن : جهت رساندن اکسیژن غنی شده از دستگاه به بیمار استفاده می شود و در اندازه های ۲ و ۱۵ متری وجود دارند.
لیوان مرطوب کننده : اکسیژن تولید شده قبل از رسیدن به بدن بیمار با آب مقطر مرطوب شده سپس وارد ریه های بیمار می شود. استفاده از لیوان مرطوب کننده باعث می شود ریه های بیمار در اثر استنشاق اکسیژن خالص و خشک دچار آسیب دیدگی نشوند. جهت جرم زدایی لیوان معمولاً از سرکه سفید استفاده می شود. بهتر است هر چند وقت یک بار لیوان کلاً تعویض شود.
دستگاه های اکسیژن ساز چگونه کار می کنند؟
مولکول های هوا از ۷۸ درصد نیتروژن و ۲۱ درصد اکسیژن و یک درصد گازهای دیگر، تشکیل شده اند. در دستگاه های اکسیژن ساز با استفاده از کمپرسور هوا به داخل دستگاه کشیده می شود و با استفاده از فیلتر، گرد و غبار موجود در هوا فیلتر شده و هوای خالص تر از گرانول های زئولیت که در داخل دستگاه قرار داده شده اند، عبور داده می شود. گرانول ها ساختاری دانه دانه ای هستند که در صنایع پلیمری استفاده می شوند. و در این دستگاه از گرانول زئولیت جهت تولید اکسیژن استفاده می شود. از گرانول ها جهت جذب گاز نیتروژن موجود در هوا استفاده می شود.
مطالعه کنید : تب سنج دیجیتالی
فرایند جداسازی جذبی در دستگاه اکسیژن ساز:
در این فرایند گاز اکسیژن از چندین گاز موجود در هوا جداسازی می شود. دستگاه های اکسیژن ساز از این فرایند جهت تولید اکسیژن با خلوص بالا استفاده می کنند. در این تکنولوژی مولکول های هوا فشرده سازی شده و با استفاده از گرانول ها جداسازی می شوند. پس از اشباع شدن گرانول ها، فشار کاهش داده می شود و دوباره عملیات احیاء انجام می پذیرد.
این فرایند جداسازی شامل مراحلی می باشد که بیان می کنیم:
- فشرده کردن هوا جهت وارد کردن به اکسیژن ساز:
در این مرحله هوا به داخل کمپرسور مکیده شده و پس از افزایش فشار وارد خشک کن های هوا می شود. پس از این مراحل، جهت فیلتراسیون از فیلترهای مربوطه عبور داده می شود تا روغن، مواد جامد و آلودگی ها کاملاً جداسازی شوند.
۲- جذب گازهای اضافی هوا:
بعد از فشرده کردن هوا و فیلتراسیون، هوا وارد محفظه هایی که از دانه های ریز زئولیت پر شده اند می شود. در این محفظه مولکول های نیتروژن و سایر ملکول های موجود در هوا جذب دانه های زئولیت شده و اکسیژن از آن عبور داده می شود. تا زمانی که محفظه های زئولیت، اشباع نشده اند، تولید اکسیژن ادامه می یابد. و پس از اشباع، از محفظه دیگری جهت تولید اکسیژن استفاده می شود. هنگام استفاده از محفظه دوم محفظه اول احیا شده و برای استفاده پس از اشباع محفظه دوم آماده می شود و این روند تا زمانی که دستگاه روشن است ادامه دارد.
۳- دفع گازهای جذب شده به محفظه
به این مرحله، احیای گرانول زئولیت گفته می شود. گرانول زئولیت که در مرحله قبل اشباع شده بود در این مرحله با کاهش فشار، گازهایی را که جذب کرده بود آزاد می کند تا برای استفاده مجدد آماده شود. گازهای آزاد شده وارد مخزن هوا می شوند. دلیل استفاده از دو مخزن در دستگاه همین است. یک مخزن جهت ذخیره سازی اکسیژن تولید شده توسط دستگاه و مخزن دیگر جهت ذخیره کردن گازهای اضافی مورد استفاده قرار می گیرد.
۴- ذخیره اکسیژن در مخزن:
پس از طی این مراحل، اکسیژن تولید شده در مخزن مخصوص خود ذخیره می شود. درصد اکسیژن تولید شده معمولاً ۹۵ تا ۹۷ درصد می باشد.
مزایای فرایند جداسازی جذبی:
- تمام توماتیک بودن دستگاه
- اندازه مناسب و وزن کم دستگاه
- راحتی نصب دستگاه
- ماندگاری بالای دستگاه
- سهولت استفاده از دستگاه
- کیفیت و ایمنی بالای دستگاه
- هزینه های مناسب در مقایسه با دیگر روش ها
- تولید پیوسته اکسیژن
برندهای دستگاه های اکسیژن ساز موجود در ایران:
- دستگاه های اکسیژن ساز ایرانی
- اکسیژن ساز آمریکایی Airesep از معتبرترین برندهای موجود در ایران می باشد.
- برند چینی oxylife: این برند قیمت نسبتاً مناسبی دارد.
- اکسیژن ساز Thomas: برند این دستگاه آمریکایی بوده، ولی در چین تولید می شود.
- برند :EMG از برندهای با کیفیت و نایاب تایوان می باشد، و در ایران موجود است.
- برند آمریکایی Newlife
- برند آمریکایی Freestyle
- برند آمریکایی lifestyle
- برند آمریکایی Visionaire
مطالعه کنید : سانتریفیوژ
نگهداری از دستگاه اکسیژن ساز
بهتر است از اکسیژن سازی استفاده کنید که از تکنولوژی کمپرسور جهت تولید اکسیژن استفاده می کند. زیرا در دستگاه هایی که از سیلندر جهت تولید اکسیژن استفاده می کنند، احتمال نشتی و خطر آتش سوزی وجود دارد.
عمر مفید دستگاه اکسیژن ساز معمولاً بین ۷۰۰ تا ۱۵۰۰ ساعت می باشد. عوامل زیادی از جمله کیفیت دستگاه، شیوه استفاده از دستگاه، رعایت نکات مربوط به نگهداری از دستگاه و … بر این طول عمر دستگاه تاثیر دارد. استفاده نادرست از دستگاه سبب کوتاه شدن طول عمر دستگاه خواهد شد. بنابراین حتماً نکاتی را که هنگام خرید توسط کارشناسان توصیه می شود به دقت رعایت کنید. دستگاه های اکسیژن ساز دارای دستورالعمل های کتبی می باشند که هنگام خرید به مشتریان ارائه می شود. لازم است حتماً تمامی این دستورالعمل ها مطالعه شده و هنگاماستفاده از دستگاه رعایت شود.
نکات مهم در استفاده از اکسیژن ساز :
- اولین اصل در نگهداری درست دستگاه مکان قرارگیری آن می باشد. دستگاه را روی سطح سفت و محکم قرار دهید.
- دستگاه نباید در جریان مستقیم باد کولر و رطوبت قرار گیرد.
- دستگاه را در اتاقی قرار دهید که دارای دو پنجره بوده و در آن هوا جریان داشته باشد.
- باید دستگاه از هر طرف دیوار ۳۰ سانتی متر فاصله داشته باشد.
- این دستگاه از قانون دوم نیوتن تبعیت کرده و هیچ اکسیژنی به محیط اضافه نمی کند. فقط مولکول های هوا را جداسازی کرده و اکسیژن را ذخیره می کند. پس زمانی که دستگاه روشن بوده و اکسیژن به ماسک بیمار وصل نیست اکسیژن اتاق تغییری پیدا نکرده و فقط از طول عمر دستگاه کم خواهد شد.
- پس زمانی که از دستگاه استفاده ای نمی کنید آن را خاموش کرده و هز پریز برق بکشید.
- زمانی که دستگاه روشن است نازال را روی زمین (فرش یا مبل) رها نکنید، زیرا اکسیژن خالص می تواند منجر به آتش سوزی شود.
- اگر دستگاه آلارم داد حتماً با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید تا اقدامات لازم انجام شود.
- کشیدن سیگار اطراف دستگاه ممنوع می باشد.
- از گذاشتن وسایل اشتعال زا اطراف دستگاه خودداری کنید. زیرا اکسیژن خالص قابلیت اشتعال بسیار بالایی دارد.
- به دلیل خطر برق گرفتگی، هرگز بدنه دستگاه را باز نکنید، در صورت بروز مشکل این کار را به پشتیبانی شرکت بسپارید.
- زمانی که دستگاه روشن است از تکان دادن و خواباندن دستگاه خودداری کنید. زیرا کمپروسور دستگاه روی فنر سوار بوده و معلق می باشد و امکان خرابی آن وجود دارد.
- بهتر است از دستگاه محافظ برق جهت اتصال دستگاه به برق استفاده شود، تا دستگاه از نوسانات برق در امان باشد.
- از تماس دستگاه با آب خودداری شود.
- زمانی دستگاه را تمیز کنید که دستگاه خاموش باشد.
- بهتر است از استفاده مداوم دستگاه خودداری کرده و هر ۶ ساعت یک بار دستگاه را خاموش کرد، تا هم عمر دستگاه طولانی تر شود و هم بیمار استراحت کند.
با سلام قیمت دستگاه اکسیژن ساز پرتابل ۳ لیتری لطفا
با سلام ناموجود