دستگاه پلاسما ژل – دستگاه بایوفیلر

دستگاه پلاسما ژل، جزو جدیدترین تجهیزات پزشکی بوده که در زمینه زیبایی بسیار پرکاربرد است. از آنجایی که با افزایش سن، پوست قابلیت ارتجاعی خود را کم کم از دست داده و میزان چربی زیر پوست کاهش می یابد، رفته رفته در پوست چین و چروک ایجاد شده و طراوت و تازگی اولیه خود را از دست می دهد. به همین دلیل نیاز به بازسازی و جوانسازی دارد که این امر تنها با دستگاه پلاسما ژل امکانپذیر است. این دستگاه تاثیر زیادی روی  جوانسازی و زیبایی پوست داشته و در مطب ها و کلینیک ها بیشترین کاربرد را دارد.

استفاده از این دستگاه بسیار آسان بوده و جهت راه اندازی آن، نیازی به تخصص خاصی نیست؛ همچنین بدلیل داشتن ابعاد کوچک، به راحتی قابل حمل و جابجایی است. کاربرد راحت این دستگاه سبب شده، آرایشگران ماهر نیز از این دستگاه، برای زیباسازی پوست مشتریانشان استفاده کنند. این دستگاه در رفع مشکلات دیگر پوستی از جمله رنگدانه ها نیز موثر است.

دستگاه پلاسما ژل نوع پیشرفته دستگاه بایو فیلر می باشد، به همین دلیل بیشتر افراد آن را با نام بایو فیلر می شناسند. شایان ذکر است که پلاسما ژل، آسیبی کنترل شده به پوست وارد می کند تا سلول های جدید، جایگزین سلول های مرده شده و سنتزهای کلاژن ساز در پوست ترمیم گردند. دستگاه فوق، مطابق با تکنولوژی روز جهان طراحی شده و عملیات بازسازی پوست با آن، بصورت کاملاً ایمن و غیرتهاجمی صورت می گیرد. در ادامه تعریفی جامع از پلاسما ژل آورده شده است:

پلاسما ژل چیست؟

دستگاه پلاسما ژل

حتماً این سوال شما هم هست و می خواهید بدانید این روش جوانسازی پوست، چگونه است و با روش های قبلی چه تفاوتی دارد. در حالت کلی ترمیم پوست با روش پلاسما ژل، کاملاً طبیعی بوده و از خون خود فرد استفاده می شود. در طی سال های اخیر، پزشکان این روش را برای زیباسازی پوست برگزیده اند و آن را جایگزین فیلرهای مصنوعی و مضر کرده اند. پلاسما ژل با پوست سازگاری بالایی داشته و نسبت به فیلرهای قبلی، جذب سریع تری دارد؛ بطوری که بلافاصله بعد از درمان، زیباجو اثر آن را بر روی پوست خود احساس خواهد کرد. روش پلاسما ژل، تنها مختص پوست صورت نیست، بلکه از آن جهت رفع مشکلات دست ها و تمامی قسمت بدن نیز بکار می رود. به بیانی دیگر باید گفت، پلاسما ژل نوعی فیلر اتولوگ است که نقش موثری در رفع چین و چروک های پوستی داشته و از آن جهت حجم دهی مفید نواحی مختلف پوست نیز استفاده می شود.

دستگاه پلاسما ژل

پلاسما ژل رنگی شیری (متمایل به زرد) داشته و ظاهری شبیه ژل هیالورونیک اسید دارد و می توان آن را از طریق سوزن نازک (کونالای بلانت) به بافت پوست تزریق کرد، البته بعد از تزریق، پوست را باید به آرامی ماساژ داد.

راهنمای خرید دستگاه پلاسما ژل

در خرید دستگاه پلاسما ژل باید معیارهای مختلفی را در نظر گرفت. انتخاب دستگاهی  با جنس مناسب اهمیت بالایی دارد، زیرا اگر جنس مرغوبی نداشته باشد، قطعاً خیلی زود عوامل بیرونی، سبب ایجاد زنگ زدگی و خرابی آن خواهند شد. قدرت و سرعت دستگاه نیز امری با اهمیت است.

ویدیو کامل مراحل ساخت ژل با استفاده از دستگاه پلاسما ژل میکر وین طب

یک دستگاه مناسب در عین مقاوم بودن، باید سرعت عمل بالایی در  تولید پلاسما ژل داشته باشد و نیز باید مطابق با استانداردهای جهانی ایزو طراحی شود. یک دستگاه پلاسما ژل، باید از قابلیت تنظیم سرعت و دما برخوردار بوده و حمل آن به راحتی امکانپذیر باشد. از دیگر مواردی که هنگام خرید باید مورد ملاحظه قرار گیرد، گارانتی دار بودن آن است و نیز محصول خریداری شده باید چندین سال بعد از خرید پشتیبانی شود، زیرا محصولی که بصورت پشتیبانی شده و گارانتی دار به بازار عرضه می گردد، کیفیت لازم را دارد که تولید کننده با خیالی راحت آن را گارانتی کرده و هم مشتری در خرید آن تردید نخواهد داشت.

خرید دستگاه بایوفیلر

از سوی دیگر ماندگاری پلاسما ژل در پوست، رابطه مستقیمی با کیفیت دستگاه و مرغوب بودن آن دارد، پس با انتخاب یک دستگاه مناسب می توانید روز به روز به تعداد مشتریان خود بیافزایید. خواندن مطلب فوق، می تواند در انتخابی ایده آل شما را یاری کند.

قیمت دستگاه پلاسما ژل

امروزه دستگاه پلاسما ژل و دستگاه بایو فیلر با قیمت های مختلف به بازار عرضه می گردند، برخی از آنها گران قیمت و برخی دیگر ارزان قیمت می باشند. به همین دلیل مشتری در خرید آنها تردید می کند و دلیل تفاوت قیمت را جویا می شود. قیمت دستگاه پلاسما ژل، برحسب معیارهای متعددی محاسبه می گردد.

پیشنهاد به شما : خرید بوتاکس

برای مثال دستگاه هایی که ظرفیت بالایی دارند، نسبت به ظرفیت های پایین ارزان ترند. کیفیت قطعات کاربردی نیز روی قیمت گذاری این دستگاه ها نقش دارد. هر چه دستگاه کیفیت بالایی داشته و با استانداردهای جهانی مطابقت داشته باشد، قیمت گرانتری خواهد داشت و البته برند و خارجی یا ایرانی بودن آن نیز در تعیین قیمت بی تاثیر نیست. البته گاهی اوقات برخی از تولیدکنندگان برای افزایش سطح فروش محصولات خود، آنها را با قیمتی پایین تر از محصولات مشابه به بازار عرضه می کنند.

قیمت دستگاه بایو فیلر

در هر حال، ارزان بودن این دستگاه ها، دلیل بر به صرفه بودن آنها نیست؛ زیرا ممکن است کیفیت لازم را نداشته و به مرور خراب شود. در این صورت مشتری مجبور به تهیه دستگاه دیگری خواهد شد که هزینه بر است. توصیه می کنم برای استعلام دقیق دستگاه پلاسما ژل، با کارشناسان فروش این شرکت تماس حاصل فرمایید.

کاربرد دستگاه پلاسما ژل

  • مراکز پزشکی و درمانی
  • بیمارستان ها
  • کلینیک ها و مطب های زیبایی (افزایش کلاژن و رفع چین و چروک)
  • آرایشگاه ها
  • قابل استفاده برای زیبایی بینی
  • وسیله ای مناسب برای درمان سلولیت
  • قابل استفاده برای درمان زخم های اتروفیک
  • استفاده جهت ایجاد برجستگی چانه و پر کردن جای جوش و زخم

مزیت های ویژه پلاسما ژل

  • استفاده از خون خود بیمار بجای فیلرهای مصنوعی
  • جذب و اثرپذیری سریع (بلافاصله بعد از تزریق)
  • رفع چین و چروک های پوستی و بازسازی و حجم دهی به آن
  • تولید شده مطابق با تکنولوژی روز دنیا و تجهیز شده به برترین قطعات بازار
  • قابلیت تولید در مدل ها و اندازه های مختلف
  • قابلیت کنترل دقیق دما
  • قابل حجم دهی به لب ها، گونه و سایر بخش های صورت
  • قابل استفاده برای زیبایی دست ها و تمامی بخش های بدن
  • دارای ساختاری جمع و جور و استاندارد
  • تجهیز شده به نمایشگر دما
  • برخورداری از سطح ایمنی بالا
خرید دستگاه پلاسما ژل

ساختمان کلی دستگاه پلاسما ژل

دستگاه پلاسما ژل ( دستگاه بایوفیلر ) همانند هر دستگاه دیگر، اجزای مختلفی دارد که این اجزا کنار هم، ساختمان کلی آن را تشکیل داده اند. این دستگاه به کنترلر دما مجهز شده که دقت عمل بالایی دارد، همچنین دارای نمایشگری است که میزان دما و سرعت را به صورت لحظه ای نشان می دهد. از دیگر امکانات این دستگاه تایمر بوده که توسط آن می توان مدت زمان کارکرد دستگاه را تعیین کرد.

دستگاه پلاسما ژل، به کلید power مجهز شده که بصورت دوحالته طراحی شده (on/ off) و بواسطه آن می توان دستگاه را روشن یا خاموش کرد. دستگاه های پلاسما ژل، بصورت هوشمندانه تولید شده اند و از قابلیت تشخیص اتوماتیک خطا برخوردارند؛ در واقع اگر خطای احتمالی رخ داد، زنگ هشدار به صدا در می آید.

پیشنهاد به شما : اتوکلاو

بدنه دستگاه پلاسما ژل اصلی ترین بخش آن را تشکیل داده است، به همین دلیل انتخاب متریالی مقاوم در ساخت آن، اهمیت بالایی دارد. بدین سان ما جنس بدنه این دستگاه را از فلزی بسیار مقاوم و ضد زنگ انتخاب کردیم که در برابر عوامل خارجی، مقاومت لازم را دارد. این دستگاه بایوفیلر به پنل کنترلی مجهز شده که از طریق آن می توان عملیات تنظیم را اجرا کرد.

پلاسماژل

نکات قابل توجه در مورد دستگاه پلاسما ژل

  • این دستگاه بایوفیلر از قابلیت تولید پلاسما ژل در اشکال مختلف برخوردار بوده که رایج ترین آنها شامل: پلاسما ژل PRP (سرشار از مقدار زیادی پلاکت) و پلاسما ژل PPP (حاوی مقدار کمی پلاکت) می باشد. در واقع اصلی ترین تفاوت بین این دو نوع پلاسما ژل، این است که غلظت و مقادیر فیبرین در پلاسما ژل ppp بیشتر از PRP بوده، به همین دلیل خاصیت ژلی بیشتری داشته و میزان حجم دهندگی زیادی دارد. این در حالیست که پلاسما ژل PRP، گسترده تر بوده و فاکتورهای رشد بیشتری دارد؛ بگونه ای که سبب تحریک بیشتر تولید کلاژن در پوست شده و نقش موثری در بازسازی و ترمیم پوست های آسیب دیده دارد. البته انتخاب روش مناسب (ppp یا prp)، به شرایط پوست و تشخیص پزشک بستگی دارد.
  • با این دستگاه بایوفیلر می توان پلاسما ژل را بدون دردسر به پوست تزریق کرد و نیازی به دوران نقاهت نیست، یعنی بیمار بلافاصله بعد از تزریق می تواند به راحتی به کارهای روزمره خود بپردازد.
  • دستگاه بایو فیلر سبب ایجاد حساسیت پوستی نمی شود و معمولاً از آن جهت تزریق پلاسما ژل به  صورت یا بدن افرادی که بافت چربی کمی دارند و یا بر اثر ورزش، حجم صورت آنها کم شده استفاده می شود.

طرز تهیه پلاسما ژل

همانطور که در ابتدا نیز گفته شد، پلاسما ژل بر مبنای انعقاد خون بنا شده و در داخل خون انسان ها، مقدار زیادی پروتئین های غیرفعال وجود دارد که اگر در عروق خونی آسیب یا زخم ایجاد شود، این پروتئین ها به حالت فعال درآمده و خاصیت چسبندگی پیدا می کنند و به هم می چسبند. پروتئین های فوق در محل جراحت، به حالت ژلاتینی در آمده و پلاکت های خونی و پروتئین های انعقادی دیگر را محبوس می کند (به دام می اندازد)، در نتیجه خونریزی قطع می شود.  

بایوفیلر

در حالت کلی، پلاسما ژل یا دستگاه بایوفیلر با روش آبشار انعقادی تولید می شود و بعد از خون گیری از افراد و افزودن مواد مورد نیاز برای لخته شدن خون، آبشار انعقادی و پروتئین ها فعال می شوند که این امر، سبب ایجاد ساختار ژلاتینی می گردد.

نحوه عملکرد دستگاه پلاسما ژل

ابتدا مکان قرارگیری دستگاه بایو فیلر را تعیین کنید و بهتر است آن را نزدیک پریز برق قرار دهید تا بتوان به راحتی پریز آن را به برق وصل کرد. سپس تنظیمات لازم (دما، سرعت و …) را اعمال کنید؛ همچنین می توان مدت زمان کارکرد دستگاه را تعیین نمایید. سپس خون بیمار را گرفته و به داخل لوله یا لوله های مخصوص انتقال و آن را درون حفره دستگاه قرار دهید. ( فریزر آزمایشگاهی )

حالا می توانید دستگاه بایوفیلر را روشن کنید تا عملیات جداسازی و تولید پلاسما ژل آغاز گردد. بدین ترتیب انعقاد خون صورت گرفته و ذرات سنگین و درشت از مایع جدا می شوند. بدین ترتیب پروتئین ها، فعال شده و چسبندگی پیدا می کنند (حالت ژلاتینی). در نهایت پلاسمای جدا شده از سلول های خونی (مایع زمینه ای خون) را درون سرنگ کشیده و به پوست صورت، سر، دست و … تزریق می کنیم. حالا می توانید لوله ها و تمامی بخش هایی که با خون در تماس بوده اند را بشورید. توجه کنید که این دستگاه برحسب نیروی گریز از مرکز کار می کند.

نکات لازم قبل و بعد از تزریق پلاسما ژل

۱۵ دقیقه قبل از تزریق، باید محل مورد نظر را با کرم بی حس کننده پوشش داد تا شخص احساس درد نکند. سپس می بایست به آرامی پلاسما ژل را به محل تزریق کرد. بعد از تزریق هرگز نباید از کمپرس سرد یا یخ بمنظور استفاده کرد؛ زیرا کاهش دمای پوست، سیستم انعقادی پلاسما ژل را با اختلال مواجه می کند. همچنین از فشار دادن و ماساژ نواحی تزریق شده بشدت بپرهیزید.

دستگاه بایوفیلر

ممکن است پس از تزریق در محل مورد نظر سوزش، درد، تورم و قرمزی احساس شود که این علائم کاملاً طبیعی هستند و چند ساعت بعد از تزریق، رفع می گردند. ممکن است بعد از تزریق پلاسما ژل به پوست های حساس کبودی، سفت شدگی و برآمدگی ایجاد شود که دلیل این امر تجمع ژل در محل مورد نظر است، اما نگران باشید. معمولاً این علائم چند روز بعد از درمان، رفع می گردند.

پلاکت های موجود در پلاسما ژل سبب می شوند ترشح محرک های رشد تا مدت زمانی طولانی در پوست ادامه یابد؛ به همین دلیل پوست بصورت طولانی مدت، طراوت و تازگی خود را حفظ خواهد کرد.

چند جلسه تزریق پلاسما ژل نیاز است؟

تعداد جلسات تزریق پلاسما ژل به پوست، برحسب نظر پزشک متفاوت می باشد. بطور معمول این عمل، در برخی افراد ممکن است در یک جلسه نتیجه بخش باشد و در برخی دیگر ۲ یا ۳ جلسه نیاز است تا پوست به نتیجه مورد نظر رسیده و ماندگاری لازم را داشته باشد.

عوارض دستگاه پلاسما ژل

از آنجایی که این مواد از خون خود فرد گرفته می شود، عواقب چندانی ندارد و با بدن انسان سازگاری بالایی دارد. اما اگر تزریق آن به پوست، اصولی صورت نگیرد و پزشک مهارت کافی در تزریق ژل را نداشته باشد، قطعاً عواقب زیادی در پی خواهد داشت. در مواردی که پلاسما ژل به رگ وارد شود یا بر اثر تزریق آن به پوست، رگ با فشار مواجه شده و مسدود گردد، ممکن است نکروز پوستی رخ دهد و یا احتمال دارد بر اثر اختلال جریان خون عروق خونرسان به چشم، فرد بینایی خود را از دست بدهد. پس با تجربه بودن پزشک اهمیت بالایی داشته و اپراتور باید با اصول درست تزریق پلاسما ژل به صورت و استفاده از دستگاه پلاسما ژل آشنا باشد.

دستگاه پلاژن

برای ما پیام بگزارید :